תיירות בישראל
דף הבית
»
לימודי תיירות
»
לימודי טבחות
»
טבח סוג 03

טבח סוג 03

טבחות סוג 03 - תנאי קבלה

   

תנאי הקבלה לקורס טבחות מסוג 03 במוסדות מוכרים הינם על פי רוב תעודה שהסטודנט סיים קורס בטבחות סוג 02 ואשר רכש לפחות שנה או שנתיים ניסיון פרקטי בענף הטבחות. גם כאלה שאין להם תעודת טבח סוג 02 יכולים להתקבל, אולם עליהם יהיה להוכיח כי יש באמתחתם ניסיון מוכח של 7 שנים בענף.

נושאי לימוד

תוכנית הלימודים במוסדות המוכרים מכינה את הסטודנטים להתקדמות בענף הטבחות תוך שהקורס חושף את התלמידים לשדות קולינריים חדשים ומעמיק את הידע הקיים בתחום הבישול. הסטודנט יוצא מן הקורס עם ידע רב יותר ועם יכולת גדולה יותר ומקצועיות שיכולים לקדם את הסטודנט בעולם הבישול: אם בתחום הקייטרינג, אם בתחום המסעדות או אם בתחום המטבח המלונאי. כך למשל התלמידים נחשפים לסודות המטבח הקר, לעינייני כשרות לנושאי התברואה וההיגיינה, בטיחות במטבח וארגונו, מזון בריאות, תחשיבי מזון, מנות ביניים ועוד.

תעודת טבחות סוג 03

בסיום הקןרס נגשים הסטודנטים למבחנים עיוניים ומעשיים המקנים להם תעודה מוכרת בתעשייה ומאפשרת להם להתקדם בענף הטבחות והבישול.

משך הקורסים המוצעים במוסדות המוכרים נמשכים בסביבות ה-75 שעות ומבטיחים תעודה מוכרת ומכובדת על ידי העוסקים בענף.

עמידה בדרישות הקורס בהצלחה מאפשרת לסטודנטים לגשת למבחן מטעם משרד התמ"ת, ולקבל תעודה מוכרת בענף של טבח מסוג 03, המאפשרת השתלבות טובה וחלקה בתחום הטבחות.

ספר עלינו לחבריך!
מפת אתר © 2007-2019 כל הזכויות שמורות Trip תיירות.