תיירות בישראל
דף הבית
»
לימודי תיירות
»
לימודי טבחות
»
טבח סוג 04

טבח סוג 04

טבחות סוג 04 - תנאי קבלה

   

קורס הכשרה לטבחים מסוג 04 מיועד לעוסקים בתחום הטבחות אשר צברו ניסיון רב או הכשרה הולמת בענף הטבחות. תנאי הקבלה הנהוגים במוסדות המוכרים הם כדלקמן: או תעודת טבחות מסוג 03 ובנוסף לכך ניסיון של לפחות שנה בענף הטבחות או ניסיון של לפחות 8 שנים בענף לסטודנטים שאין להם תעודה ממוסד מוכר של טבחות מסוג 03.

נושאי לימוד

הסטודנטים הלומדים קורס זה יעמיקו את הידע שלהם בתחום הטבחות המקצועית וילמדו בנוסף לתחום הטבחות המקצועי גם עקרונות עיוניים בניהול. ניהול מסעדה, ניהול מטבח ניהול כח אדם וכו'. הקורס יכשיר ויקנה כלים ממשיים לעוסקים במקצוע הרוצים להתקדם בתחום ולגדול בו.

בין הנושאים הנלמדים בקורס יילמדו תזונה, ארגון העבודה, תקשורת בין אישית ופיתוח הדרכת עובדים, בניית תפריטים, תחשיבי המזון בתפריט, תכנון וארגון המטבח ברמת המאקרו וביקורת משקאות ומזון, רכש מזון, תברואה והיגיינה ועוד.

תעודת טבחות סוג 04

סיום הקורס בהצלחה מאפשר לסטודנטים לגשת למבחני משרד התמ"ת ולקבל תעודה מוכרת של טבח מסוג 04. כמו גם שמאפשר לסטודנטים שסיימו בהצלחה לגשת לקורס הסמכת שפים לאחר זמן קצר יחסית של ניסיון בשוק העבודה

ספר עלינו לחבריך!
מפת אתר © 2007-2019 כל הזכויות שמורות Trip תיירות.