תיירות בישראל
דף הבית
»
לימודי תיירות
»
קורסי בישול
»
יסודות אומנות הבישול

יסודות אומנות הבישול

קורס בישול - יסודות אומנות הבישול זהו קורס בסיסי בקולינריה החושף את הסטודנטים למטבח הקלאסי.

   

קבל היעד של הקורס

הקורס יסודות אומנות הבישול מיועד לקהל נרחב, לכאלה שמעוניינים לעשות הסבה מקצועית לתחום הבישול והקולינריה, לחובבנים השואפים להעמיק את הידע שלהם ולהעשיר את עולמם ולכאלה שעוסקים בתחום הטבחות והבישול או בתחום קרוב אך טרם עברו הכשרה מקצועית מסודרת.

תנאי קבלה

תנאי הקבלה לקורס יסודות אומנות הבישול בבתי הספר המוכרים לבישול וטבחות הינם על פי רוב ראיון אישי המתקיים בבית הספר וידיעת השפה העברית.

נושאי הלימוד בקורס יסודות אומנות הבישול

הקורס חושף את הסטודנטים אל יסודות הבישול. בקורס נרכשות מיומנויות בישול מקצועיות הן עיוניות והן מעשיות. הכרות עם חומרי גלם ויצירת מנות. יסודות הבישול הנכון וסגנונות בישול שונים. מתודות בישול שונות, מנות ראשונות ומנות ביניים, תוספות, בשרים ודגים, קונדיטוריה, צורות ואופני חיתוך שונים ומגוונים, הכרות מעמיקה עם הציוד והמכשור במטבח. תברואה, היגיינה ותזונה.

סיום הקורס

סיום הקורס מאפשר לסטודנטים להשתלב בענף הבישול במסעדות, אולמות, חברות קייטרינג, בתי הארחה, מטבחים של בתי מלון וכו'.

סטודנטים בעלי ניסיון מוכח בתחום הבישול רוצים להמשיך ולהתקדם במסלול זה יכולים לגשת, בבתי ספר מסויימים, לבחינות טבח סוג 01 מטעם משרד התמ"ת, כמו גם שעליהם יהיה לסיים סטאג' מעשי.

ספר עלינו לחבריך!
מפת אתר © 2007-2019 כל הזכויות שמורות Trip תיירות.