תיירות בישראל
דף הבית
»
לימודי תיירות
»
קורסי בישול
»
קורס אפיית לחם מקצועי

קורס אפיית לחם מקצועי

קורס אפיית לחם מקצועי

   

בתי ספר רבים מציעים קורס מקצועי להכנת לחם ופותחים צוהר לעולם קסום של בצק, שמרים ואפייה.

קיימים סוגים רבים של לחמים ומאפים ויש לא מעט ידע שנאסף בתחום שכדאי מאוד לדעת, ידע שעשוי להיות חיוני במיוחד עבור אנשי מקצוע העוסקים בענף הבישול, הטבחות והקונדיטוריה אך גם חובבי הבישול ימצאו שעולם אפיית הלחם הוא גדול ודורש מיומנות מיוחדת במינה.

נושאי לימוד

קורס אפיית לחם מקצועי חושף את הסטודנטים לרזי איית הלחם, הלחמניות ונגזרותיהם. הקורסים הקיימים מאפשרים לסטודנטים לרכוש כלים ומיומנות באפיית לחם. במהלך הקורס יתוודעו הסטודנטים לסוגי הלחם החל הכרת החיטה והמבנה שלה, דרך סוגי הקמחים הקיימים וסוגי הבצק ועד מגוון סוגי הלחם הקיימים בהתאם לארץ מוצאם ודרכי האפייה שלהם.

ילמדו סודות ההתפחה והטיפול בבצק כמו גם עקרונות הלישה. בקורס מעין זה תוכלו ללמוד כיצד להכין את התוצרים הבאים:

  • לחם בריאות,
  • פוקצ'ה
  • לחם חיטה מלאה
  • חלות
  • לחם כוסמין
  • לחם שיפון
  • פיתות
  • לחם איטלקי
  • בגט
  • לחם חצילים וטחינה
  • לחמניות ג'ינג'ר
  • לחמניות סקונס
  • לחם פומפינקל
  • לחמניות לימון ובזיליקום
  • קעריות מרק עשויות לחם
  • לחמניות מקמח תירס
  • לחם תפוחי עץ
  • לחמניות שוקולד
  • לחם מקמח קינואה ועוד...

כדאי לברר שבית הספר בו לומדים מעניק תעודת גמר מטעמו או מטעם מוסד מוכר אחר, ושבמהלך הלימודים יתנסו הסטודנטים באופן מעשי באפיית הלחמים, החלות והלחמניות.

ספר עלינו לחבריך!
מפת אתר © 2007-2019 כל הזכויות שמורות Trip תיירות.